Bewoners

Foto: Harry van 't veld Fotografie

Algemeen

Om een vlotte en veilige uitvoering van de wielerronde te garanderen, is de medewerking van de lokale gemeenschap van onschatbare waarde. Het tijdelijk vrijhouden van het parcours van auto’s draagt bij aan de veiligheid van de renners, toeschouwers en andere betrokkenen.

Als organisatie streven wij ernaar dat de inwoners van Hoevelaken vooral veel plezier, sportiviteit en gezelligheid ervaren tijdens de wielerronde. We begrijpen echter dat dit enige overlast met zich mee kan brengen, daarom proberen wij inwoners zo goed mogelijk te informeren over wat ze kunnen verwachten.

Omwonenden

Huishoudens die direct worden beïnvloed door het gedeeltelijk afsluiten van het dorp vanwege hun locatie aan of binnen het parcours, zijn persoonlijk gecontacteerd met een brief.

Praktische informatie

Op 22 juni wordt het parcours afgesloten met dranghekken, waardoor de toegang tot straten binnen het parcours beperkt zal zijn. De plaatsing van de dranghekken begint om 10:00 uur, maar we zorgen ervoor dat bewoners tot 16.00 uur nog steeds kunnen vertrekken. Na 16.00 uur zal het parcours gesloten zijn voor ander verkeer. We verzoeken bewoners vriendelijk hiermee rekening te houden.

Stoutenburgerlaan
Van Aalstplein
Parklaan
Meerveldlaan
J.J.A. Goeverneurlaan
Resedalaan
Frans Tromplaan
Prikkebeenpad
Prikkebeenhof
Walter Stranglaan
Klaprooslaan

Korenbloemlaan
Leeuwenbeklaan
Wilhelminalaan
Anjerlaan
Rozenlaan
Zonnebloemlaan
Vijverpad
Crocuslaan
Narcislaan
Oosterdorpsstraat (deels)

Foto: Harry van 't veld Fotografie

Straten vrij laten

Op deze wegen vragen wij vriendelijk om zo min mogelijk te parkeren.

Stoutenburgerlaan
Frans Tromplaan
Van Aalstplein
Oosterdorpsstraat (deels)

Samengevat

Let op 1: Bewoners die met de auto weg moeten kunnen op de kruising Frans Tromplaan/Wilhelminalaan het parcours oversteken.

Let op 2: Voor de Dikke Banden Race sluiten we het Van Aalstplein tussen 13:00 en 23:00 uur.

Let op 3: Vanaf 15:45 uur zal het volledige parcours worden afgesloten.

Let op 4: Bij calamiteiten contact opnemen met Bas van der Peet (06-23572307). Wij zullen dan zorgen dat hulpdiensten op uw locatie kunnen komen.