Hang de vlag uit

Foto: Harry van 't veld Fotografie

Ben jij ook toeschower?

De wielerronde van Hoevelaken is een evenement dat gedragen wordt door en voor de Hoevelakers. Als organisatie hechten we dan ook enorm veel waarde aan de betrokkenheid van al onze inwoners, of dat nu als sponsor, deelnemer of vrijwilliger is. Maar wat is een wielerronde zonder toeschouwers? Daarom zijn we ontzettend blij dat je komt kijken.

Traditie

Het is een traditie om de vlag uit te hangen tijden de wielerronde en zo de deelnemers extra support te geven. We willen je daarom graag uitnodigen om ook jouw vlag uit te hangen.

Dat kan natuurlijk in het hele dorp maar zeker als je langs de route woont. Dus draag bij aan het wielergevoel in het dorp en doe mee! En natuurlijk zijn andere vormen van versiering ook van harte welkom.

Praktische informatie

Op 22 juni wordt het parcours afgesloten met dranghekken, waardoor de toegang tot straten binnen het parcours beperkt zal zijn. De plaatsing van de dranghekken begint om 10:00 uur, maar we zorgen ervoor dat bewoners tot 16.00 uur nog steeds kunnen vertrekken. Na 16.00 uur zal het parcours gesloten zijn voor ander verkeer. We verzoeken bewoners vriendelijk hiermee rekening te houden.

Stoutenburgerlaan
Van Aalstplein
Parklaan
Meerveldlaan
J.J.A. Goeverneurlaan
Resedalaan
Frans Tromplaan
Prikkebeenpad
Prikkebeenhof
Walter Stranglaan
Klaprooslaan

Korenbloemlaan
Leeuwenbeklaan
Wilhelminalaan
Anjerlaan
Rozenlaan
Zonnebloemlaan
Vijverpad
Crocuslaan
Narcislaan
Oosterdorpsstraat (deels)

Foto: Harry van 't veld Fotografie

Straten vrij laten

Op deze wegen vragen wij vriendelijk om zo min mogelijk te parkeren.

Stoutenburgerlaan
Frans Tromplaan
Van Aalstplein
Oosterdorpsstraat (deels)

Samengevat

Let op 1: Bewoners die met de auto weg moeten kunnen op de kruising Frans Tromplaan/Wilhelminalaan het parcours oversteken.

Let op 2: Voor de Dikke Banden Race sluiten we het Van Aalstplein tussen 13:00 en 23:00 uur.

Let op 3: Vanaf 15:45 uur zal het volledige parcours worden afgesloten.

Let op 4: Bij calamiteiten contact opnemen met Bas van der Peet (06-23572307). Wij zullen dan zorgen dat hulpdiensten op uw locatie kunnen komen.